Skip to content


Facultatea de Drept a Universității din București a început preselecțiile pentru concursul Willem C. Vis

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității luni, 18 mai 2015, un comunicatcu privire la preselecțiile pentru a XXIII-a ediție a concursului Willem C. Vis, ce se va desfășura în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

Studenții eligibili (anul II, III sau IV dacă vor fi la master anul viitor) selectați pe baza documentelor trimise vor primi o speță pe e-mail. Preselecția va consta într-o scurtă pledoarie orală, în limba engleză, potrivit instrucțiunilor și modelelor care vor fi transmise celor invitați. Preselecția se va desfășura în data de 27 mai 2015, între orele 19:00-23:00, la Sala 215.

Cei interesați trebuie să trimită la adresa de e-mail: concurs.willemc.vis@gmail.com, până la data de 23 mai 2014, ora 23:00, următoarele documente:
1) CV în limba engleză, cu datele de contact (telefon și email);
2) Fotografie recentă;
3) Un document separat, în limba română, care să indice (a) media obținută în fiecare din anii de studiu anteriori și media pe semestrul I al anului în curs, inclusiv la Colegiu și (b) notele la fiecare din următoarele materii, în măsura în care au fost deja parcurse: Drept civil (Introducere, Persoane, Reale, Obligații, Contracte, Succesiuni), Drept comercial I și II, Drept internațional privat și Dreptul comerțului internațional;
4) Un document separat, în limba engleză, care să indice motivele pentru care doresc să reprezinte Facultatea la acest concurs, competențele care îi califică în acest sens (participare la alte concursuri de pledoarii sau debate, nivelul de engleză, capacitatea de muncă etc.), precum și numărul de ore pe săptămână pe care consideră că le-ar putea dedica acestei activități.

Candidații trebuie să aibă documentele cu ei și la preselecție.

Studenții eligibili (anul II, III sau IV dacă vor fi la master anul viitor) selectați pe baza documentelor trimise vor primi o speță pe e-mail. Preselecția va consta într-o scurtă pledoarie orală, în limba engleză, potrivit instrucțiunilor și modelelor care vor fi transmise celor invitați. Preselecția se va desfășura în data de 27 mai 2015, între orele 19-23, la Sala 215.

SURSA JURIDICE.ro

Posted in Evenimente.